Home Baan en werkzaamheden

Baan en werkzaamheden

Baan en werkzaamheden

Royal Mission School – Na twee jaar als vrijwilliger gewerkt te hebben voor de Royal Mission School in Drachten, ben ik per 1 augustus aangenomen als coördinator van de Parttime School. Het betreft een kleine aanstelling, die ik naast mijn andere werkzaamheden als studeren, spreken, lesgeven en coachen kan uitvoeren.

In de afgelopen twee jaar heb ik diverse werkzaamheden voor de Royal Mission School mogen doen, waarin ik veel ervaring op deed bij het coachen, de fulltime en parttime opleiding en binnen het opleidingsteam van de jeugdwerkopleiding. In het tweede jaar was mijn taak hoofdzakelijk het uitvoeren van werkzaamheden als ‘rechterhand’ van de schoolleider.

Evangelisch College – Ook ben ik afgelopen jaar benaderd door het Evangelisch College om aan te sluiten in het docententeam van de cursus ‘Verantwoord Bijbelgebruik’. Deze cursus wordt gegeven op locatie, veelal in de kerk/gemeente die deze cursus aanvraagt. De cursus bestaat uit tien avonden en heeft als doel de cursisten de ogen te openen voor de Bijbel, het leren verantwoord Bijbel te lezen en het lezen van teksten in de context. Stappen die bij ‘Verantwoord Bijbelgebruik’ zullen worden behandeld zijn ‘ontdekken’, ‘begrijpen’ en ‘toepassen’. De cursus is interactief en voor het mooiste resultaat komt er enige thuis oefening bij kijken. Het is dus zeker gericht op de praktische toepassing van het dagelijks Bijbel gebruik!

Wil je meer weten over de Parttime Royal Mission School? Kijk dan hier.
Wil je meer weten over de cursus ‘Verantwoord Bijbelgebruik’? Kijk dan hier.

Author: Vincent Dolfing

Vincent is interkerkelijk spreker, 34 jaar, oprichter van Becoming Alive Ministries, werkt als Stafwerker bij Navigators Studentenvereniging voor het Netwerk in Ede en heeft drie jaar gewerkt voor de Royal Mission School als coach, docent en coördinator van de Parttime Royal Mission School, schrijft blogs en is afgestudeerd als HBO-theoloog aan de CHE. Hij is gepassioneerd over Jezus en zijn Koninkrijk en komt volledig tot zijn recht wanneer hij hierover mag spreken. Hij omarmt de 'cultuur van het Koninkrijk' en deze mag gezien worden!

1 Reactie

  1. Wat een prachtig stuk werk ligt er voor je. Wij (ouders) wensen jou heel veel succes, plezier en Gods zegen toe op dit mooie pad.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *