Home Navigators

Navigators

Vanaf november 2018 werk ik voor Navigators Studentenverenigingen (NSV). Hier ben ik als stafwerker verantwoordelijk voor het Studentennetwerk in Ede. Binnen het Netwerk Ede trek ik op met jonge leiders, die willen groeien in hun relatie met Jezus en in leiderschap, kortom als discipel van Hem. Samen met hen zoek ik naar mogelijkheden om het netwerk verder op te zetten en uit te breiden, zodat steeds meer studenten in ontmoeting zullen komen met Jezus en Hem daadwerkelijk gaan navolgen.


Het jaar 2019 zal in het teken staan van het opzetten van het Netwerk, het formeren van een kernteam en het toerusten van leiders en leden. Hierbij heb ik alle kans om mijn passie voor discipelschap uit te dragen en uit te voeren!


Wat ik onder andere tof vind aan een Navigators Netwerk is dat het naast studenten, ook ruimte biedt aan net werkende jongvolwassenen. Wil je weten waarom ik daar enthousiast over ben en waarom ik denk dat dit heel belangrijk is? Dat vertel ik je graag in een persoonlijk gesprek! Laat het me weten en ik nodig je graag uit voor een kop koffie/thee.

Een ander onderdeel van mijn werk als stafwerker is het ontwikkelen van een team van partners. Ik ben ontzettend dankbaar voor de mensen die in dit team zitten en als partner op verschillende manieren betrokken bij mij zijn. Mocht je hier meer over willen weten of ben je benieuwd wat ik hierin voor jou kan betekenen, stuur me dan even een bericht, zodat ik je kan uitnodigen!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief