Home There is More

There is More

There is More

De komende vier dagen zal ik betrokken zijn bij het ministry team op de There is More conferentie georganiseerd door het Evangelisch Werkverband. Tijdens deze conferentie zullen leiders uit zeer diverse plaatsen en kerken zich uit strekken naar meer van de Heilige Geest.

Afgelopen week sprak ik nog iemand die vertelde altijd te zijn opgevoed met het idee dat de Geest werkt door het Woord. Op een of andere manier is de Geest in onze theologie, denken en/of kerken steeds meer opgesloten in die vorm van openbaring door het Woord heen. Zien we echter in de Bijbel niet dat er veel meer aspecten zijn waarin juist de Geest werkzaam is? Bijvoorbeeld door kracht, handoplegging, genezing en bevrijding. Ja, er is meer! Vandaar de naam van de conferentie ‘There is More’

Wegens het opstarten van het nieuwe seizoen en mijn nieuwe functie bij de Royal Mission School heb ik over dit onderwerp nog geen blog geschreven. Ik vertrouw er op de komende dagen genoeg geïnspireerd te worden om hierover verschillende aspecten te delen. Waar mogelijk zal ik jullie de komende dagen op de hoogte houden via facebook en twitter. Zie hieronder alvast een promo van de There is More conferentie.

Author: Vincent Dolfing

Vincent is interkerkelijk spreker, 33 jaar, oprichter van Becoming Alive Ministries, werkt als Stafwerker bij Navigators Studentenvereniging voor het Netwerk in Ede en heeft drie jaar gewerkt voor de Royal Mission School als coach, docent en coördinator van de Parttime Royal Mission School, schrijft blogs en is afgestudeerd als HBO-theoloog aan de CHE. Hij is gepassioneerd over Jezus en zijn Koninkrijk en komt volledig tot zijn recht wanneer hij hierover mag spreken. Hij omarmt de 'cultuur van het Koninkrijk' en deze mag gezien worden!

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *